Welkom

Een
uitstapje naar de Ardennen … in het hart van het woud van Anlier.

Laden in uitvoering …

Maak er eens een weekendje Ardennen van! Kom uitblazen in de Ardennen in de bijzonder groene Provincie Luxemburg. U wordt hartelijk ontvangen in een authentiek Ardeens huis met een prachtig 180° uitzicht op de vallei van Clairière, tussen berg en klokkentoren. Ontdek ons rijk natuurpatrimonium en laat je leiden doorheen onze ruisende velden en verfrissende bossen.

Ideaal voor liefhebbers van trektochten

Of u nu te voet gaat of te paard, met de fiets of de mountainbike: het woud van Anlier biedt ieder wat wils! Le Verger du Pierroy heeft voor u handige kaarten ter beschikking. Op 200m van de landweggetjes van het woud en op 2km van de skipistes.

  • 2 kamers op de eerste verdieping
  • Typisch Ardeens huis
  • Terras met prachtig panorama over de vallei
  • Boomgaard met verschillende authentieke fruitsoorten uit de streek
  • Evenementen rond de boomgaard
  • 3 paardenboxen met loopweide van +- 1 hectare

Een
rustieke boomgaard voor onze bezoekers

Geniet van onze streekgebonden boomgaard en seizoensgebonden vruchten: kersen, frambozen, pruimen, aalbessen, zwarte bessen, appels, peren en noten! Neem alvast uw mandje mee, want dat wordt smullen!

Geniet van de buitengewone fauna en flora

Wie spreekt over de Ardennen, spreekt over wandelen en kuieren door uitgestrekte bossen en landschappen. Onze chambre d’hôte is hiervoor uitstekend gelegen naast het woud van Anlier. Ontdek de vele roofvogels, nestjes van zwaluwen en misschien wel een zeldzame zwarte ooievaar!

 

 

    WallonieGitesCHGreen Key